Geslaagd Open Toernooi 2017

Open Toernooi Zevenhoven kijkt terug op zeer geslaagd toernooi

Zondag 18 juni vond de finaledag plaats bij LTV Zevenhoven van het jaarlijkse open toernooi. Na een week lang strijd op de Zevenhovense banen bleven de allerbesten over om uit te maken wie er met de titels aan de haal gingen. In de hoogste categorie 4, nieuw dit jaar toegevoegd, wisten uiteindelijk Nick Teunissen en Luke van Veen af te rekenen met Bart Leliveld en Hein Leliveld en schreven daarmee Open Toernooi Zevenhoven op hun naam.

Het Open Toernooi Zevenhoven staat bekend om zijn gezelligheid en prestige. Spelers in de tennis categorieën 4 t/m 8 kunnen deelnemen in zowel de enkel, dubbel als gemengd dubbel onderdelen. De organisatie onder leiding van toernooidirecteur Ruud Bos kan terugkijken op een geslaagd toernooi met een druk bezochte feestavond op vrijdag 16 juni en een geslaagde finaledag. Elk jaar kan er ook een fiets gewonnen worden door de deelnemers. Dit jaar was de trotse eigenaar Piet Brouwer die bij de prijsuitreiking op de finaledag een rondje over het Zevenhovense smash court mocht rijden.
Toernooidirecteur Ruud Bos: “Ook dit jaar hebben we vele inschrijven mogen ontvangen. Maar ook vele toeschouwers kwamen een bezoek brengen aan ons park. Alle omstandigheden waren dan ook perfect: prachtige tennispartijen en de hele week stralend weer. De feestavond was ook dit jaar weer een doorslaand succes met een optreden van Caribbean Willy”. Een woord van dank aan alle deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers voor hun sportiviteit en gezelligheid waardoor het ook dit jaar weer een top tennisweek was!”
De winnaars van het Open Toernooi Zevenhoven zijn geworden:
HD4 : Nick Teunissen en Luke van Veen
HD5 : Danny Pieterse en Nick Teunissen
HD6 : Bastiaan van den Honert en Tom van der Pijl
HD7 17+ : Daan Koot en Richard Stokman
HD7 35+ : René Kwakkenbos en Paulus Pieterse
HD8 : Niels van der Sluis en Pieter Verkerk
DD5 : Marisha Bubberman en Charlotte Olij
DD6 : Sanne Brugman en Brigitte Voorn
DD7 17+ : Marieke Janmaat en Saskia Janmaat
DD7 35+ : Annelies Boon en Kate Clarke
DD8 : Milan Roodenburg en Pauline Scheve
GD5 : Daan van der Pijl en Charlotte Olij
GD6 : Ferry van Lammeren en Larissa Vork
GD7 17+ : Mitchell van Kempen en Yvonne van Kempen
GD7 35+ : John de Groot en Annelies Boon
GD8 : Martin Hoekstra en Oresta Hoekstra
HE A : Wesley Fransen
HE B : Jack Koningen
DE A : Corina Nielen
DE B : José Heemskerk