Verslag Clubkampioenschappen 2020

De 2020 LTVZ clubkampioenschappen zijn gespeeld van 28 augustus t/m 6 september in verschillende categorieën voor de jeugd en volwassenen. De volwassenen, jeugd t/m 17 jaar, t/m 14 jaar en jeugd in de Groene categorie speelden gedurende de week. Rood & Oranje speelden de voorrondes op woensdagmiddag.

De finales werden gespeeld op zondag 6 september. Het was een prachtig dag met prachtige finales! Een mooie afsluiting van een geslaagde week.

Een aantal jeugdleden speelden dit jaar voor het laatst in de jeugdcategorie, dat deden ze in de mix.
Sinds een aantal jaren worden alle jeugd mixen ingedeeld door de jeugdcommissie om zo tot de leukste wedstrijden te komen. De dubbel t/m 14 jaar werd omgedoopt tot de dublix omdat net als bij de competitie jongens en meiden door elkaar spelen. In dit geval jongens en meiden koppels in een poule. Dat de indeling van de dubbels in de Groene categorie goed geslaagd was bleek wel uit de uitslagen: allemaal tie breaks. In de enkels is ook fanatiek gestreden om de titel van clubkampioen.
De oudste jeugd speelde naast de t/m 17 mix ook in een aantal onderdelen bij de volwassenen. Bram Verboom die vorig jaar nog de jeugd clubkampioen was sleepte dit jaar dezelfde prijs bij de volwassenen binnen. Romi Tromp & Gilbert Kamphuis werden in de finale verslagen door Suzanne Bos en Sebastiaan Tesselaar, Jeroen & Joost Sassen wonnen samen de heren dubbel B.

Om de overgang van de jeugd naar de volwassenen te vieren is met een klein gezelschap gegeten op de laatste vrijdag. Op de laatste zondag kon ook een hapje gegeten worden bij de club: bedankt Tom en de barcommissie.
Alle volwassenen waren in poules ingedeeld zodat veel wedstrijden werden gespeeld: heren enkel,  dames enkel, heren dubbel (A en B), dames dubbel (A en B) en gemengd dubbel (A en B).

De Rode en Oranje jeugd heeft op woensdag ook veel partijen gespeeld, met die inzet verdiende iedereen een medaille! Uit de voorrondes kwamen de finalisten die op zondag tegen elkaar speelden (nadat ze al op pad waren geweest voor de najaarscompetitie).

Hierbij alle finalisten en clubkampioenen op een rij:
VOLWASSENEN
HE: 1e Bram Verboom – 2e Joost Sassen
DE: 1e Betsie van Noorden – 2e Rosa den Blanken
HDA: 1e Gilbert Kamphuis & Robert Mooren – 2e Ruud Bos & Seb Tesselaar
GDA: 1e Seb Tesselaar & Suzanne Bos – 2e Gilbert Kamphuis & Romi Tromp
DDA: 1e Bianca Sassen & Kate Clarke – 2e Suzanne Bos & Nicole Kragtwijk
HDB: 1e Jeroen Sassen & Joost Sassen – 2e Jerry Groeneveld & Dirk van der Schaft
GDB: 1e Robin Leliveld & Sanne Brugman – 2e Tom van Marwijk & Marijke Kat
DDB: 1e Piroska de Boer & Joni van Capel – 2e Betsie van Noorden & Marga Poen

JEUGD
Gemengd t/m 17: 1e Joost Sassen & Jasmijn Bos – 2e Tijn Akerboom & Romi Tromp
Enkel t/m 14: 1e Stijn de Boer – 2e Jack Schoonenwolf
Dubbel t/m 14: 1e Jack Schoonenwolf & Luke Schoonenwolf- 2e Stijn de Boer & Bastiaan van Dam
Enkel Groen: 1e Joep Aartman – 2e Stanley Rijlaarsdam
Dubbel Groen: 1e Joep Aartman & Terra Aartman – 2e Stanley Rijlaarsdam & Lina van der Meer
Enkel Oranje: 1e Kick van der Meer- 2e Feline Schuurbiers
Enkel Rood: 1e Raf Aartman – 2e Sam Schoonenwolf