CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2023

Zaterdag 26 augustus t/m Zondag 10 september 2023

JEUGD

Gezelligheid en onderlinge wedstrijden tennissen is het belangrijkste doel bij de clubkampioenschappen voor LTVZ jeugd. Al jaren maken wij de indeling bij de jeugd voor de mix & dubbel – dat pakt altijd erg leuk uit omdat we steeds hele gelijkwaardige wedstrijden hebben. Omdat we ook nieuwe jeugdleden hebben (die minder ervaring hebben) willen de deelnemers dit jaar in 2 groepen verdelen: minder ervaring & meer ervaring apart. Het doel is lekker tennissen met veel plezier dus we hopen dat iedereen meedoet.

Gele & Groene jeugd speelt gedurende de week clubkampioenschappen. Rood & Oranje spelen op woensdagmiddag 6 september + op de finalezondag. Inschrijven gaat via toernooi.nl – daar kan je invullen wanneer je wel of niet beschikbaar bent (het is wel nodig om het laatste weekend enigszins beschikbaar te zijn voor de finales). Vraag gerust om hulp aan de jeugdcommissie als het niet lukt.

VOLWASSENEN

In 2022 was de eerste ‘maatje gezocht’ editie van de LTVZ clubkampioenschappen. Omdat dat niet alleen heel gezellig was maar ook voor veel nieuwe verbindingen heeft gezorgd tussen leden gaan we het weer doen!

Je kan je weer voor 3 onderdelen inschrijven (enkel, dubbel, mix). Als je je inschrijft voor de dubbel of de mix koppelen wij je weer aan een partner, uiteraard niet dezelfde als vorig jaar. Wat verhinderingen betreft, deze zullen er altijd zijn maar wij hopen dat het er niet te veel zijn. Het is niet mogelijk om verhindering op te geven voor de finalezondag (10 september). Voor de zaterdag in het finaleweekend (9 september) mag je 1 dagdeel als verhindering opgeven. Dus óf de ochtend, óf de middag óf de avond. Verder willen wij vrijdag 8 september weer met zijn allen barbecueën en daarna een Pubquiz organiseren.

Sommige leden vinden het wel spannend om in te schrijven hiervoor. Ten eerste zouden we willen zeggen: maak je geen zorgen! Alle deelnemers staan ervoor open om mee te doen dus wat betreft speelplezier en gezelligheid komt het goed. Als je toch wilt dat jouw maatje aan bepaalde specificaties voldoet (of juist niet) mag je dat altijd in de opmerkingen zetten zodat wij daar bij de indeling rekening mee kunnen houden.

Allemaal inschrijven dus! Via https://www.toernooi.nl/tournament/E2C7619D-D405-4E0F-BB4E-E0DB0305F0DD